Coltbaan

Nieuwbouw 58 appartementen te Nieuwegein

HoffmanDME Installeert voor V.O.F. Aannemersbedrijf Noord de Coltbaan

Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen worden 58 luxe appartementen gebouwd. Een nieuwe woonlocatie in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park wat rondom het Fort ligt.

Het gebied Rijnhuizen wordt volledig getransformeerd. In totaal worden er naar verwachting 2500 woningen gebouwd. Van appartementen tot vrijstaande villa's. Daarnaast liggen er plannen voor een supermarkt, nieuwe fietsroute naar de binnenstad. Het geheel vernieuwde centrum van Nieuwegein met onder andere het overdekte winkelcentrum City Plaza, het Stadstheater, de bioscoop en het kunstencentrum de Kom liggen op minder dan 2 kilometer afstand.

Op de begane grond beschik je als bewoner van de Coltbaan over een ruime berging, waarin je jouw spullen kan opbergen. Dus geen gesjouw met spullen. Naast bergingen wordt er op de begane grond ook een overdekte parkeergarage gerealiseerd voor de bewoners. De entree van de parkeergarage bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Langs deze weg zijn ook extra parkeerplaatsen beschikbaar. 

 

 

Auteur: Niels van Diemen
Publicatiedatum: 25 maart 2021 14:35
Bron: Niels van Diemen

Gerelateerde Projecten

Gerelateerde Projecten