Wie zijn wij

Hoffman Elektro en DME Installatiegroep uit Moerkapelle zijn sinds 1 januari 2019 gefuseerd tot
HoffmanDME Techniek.

Samen met onze dochter organisatie MENS Totaal Installatie zijn we met circa 100 fantastische medewerkers en een omzet van rond de 20 miljoen een sterke speler in de markt.

De betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, leverancier en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We zijn integer, eerlijk en een bedrijf met 'no nonsense' cultuur. Het menselijke aspect staat bij ons altijd boven aan.

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, beveiligings- en brandmeldinstallaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tevens verzorgen wij het service, beheer en onderhoud voor de technische installaties.

De combinatie van de installaties wordt steeds belangrijker en wij zoeken in onze projecten steeds naar het optimale resultaat tussen comfort, investeringsniveau en energieverbruik. 

Onze mensen denken graag en vrijblijvend mee. Ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaring te delen. 

De meest van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners. Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele, betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast. Niet voor niets is ons motto "Installeren is mensenwerk"